Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Προσθετική τριχών στα φρύδια

Μερικές φορές λόγω της συνεχούς, πολυετούς αποτρίχωσης (με τσιμπιδάκι ή με νήμα) που κάνουν οι γυναίκες στα φρύδια τους ή λόγω κάποιου τραυματισμού ή ασθένειας υπάρχει μια ανεπιθύμητη όψη των φρυδιών. Η απώλεια τριχών από τα φρύδια μπορεί να διορθωθεί σε τέτοιες περιπτώσεις για να βελτιωθεί η αισθητική της γυναίκας ή του άντρα.

Η διόρθωση του προβλήματος μπορεί να γίνει με αυτομεταμόσχευση τριχοθυλακίων στην περιοχή αυτή. 
Η διαδικασία της εμφύτευσης τριχών στα φρύδια έχει πολλές διαφορές από τη διαδικασία διόρθωσης της ανδρογενετικού τύπου αλωπεκίας και πρέπει να την εφαρμόζει έμπειρος στον τομέα αυτό πλαστικός χειρουργός.
Προσοχή πρέπει να δώσει η πλαστικός χειρουργός σε τέτοιες περιπτώσεις λόγω της ιδιομορφίας της τριχοφυίας των φρυδιών. Οι τρίχες στην περιοχή αυτή δεν έχουν την ίδια μορφή που έχουν και στο υπόλοιπο κεφάλι.
Αν και η βάση της προσθετικής τριχών στα φρύδια είναι η ίδια που χρησιμοποιείται και στη μεταμόσχευση μαλλιών, ο τρόπος διόρθωσης του προβλήματος είναι διαφορετικός. Τόσο η επιλογή των τριχοθυλακίων όσο και η τοποθέτησή τους (διεύθυνση, κλίση, πυκνότητα) χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία από τη μεριά του πλαστικού χειρουργού. Έτσι, το αποτέλεσμα θα δείχνει φυσικό και η γυναίκα ή ο άντρας θα νοιώθει ικανοποιημένη/ος.
Πηγή: μεταμοσχευσημαλλιων.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου